PRÁGA                     Az Arany Város

PRÁGA

Prága az egyik leglenyűgözőbb európai főváros, mely mindenki bakancslistáján kell, hogy szerepeljen. Tartson velünk és ismerje meg legendáit, történetét, csodás épületeit. Szívja magába hangulatát! Gurítson le egy igazi cseh sört és kóstolja meg a város ízeit! Ismerkedjen meg a gólemmel, a Károly-híd építésének titkaival, az alkimisták misztikus tevékenységével, a város legérdekesebb jelenségeivel és járjon utána miért nevezik arany Prágának, vagy száztornyúnak! Engedje, hogy magával ragadja Prága múltja és jelene! Imádni fogja!

Időpont: 2019. április 13-14.

Utazás: komfortos autóbusszal

Szállás: 3* Best Western szálloda 2-3 ágyas szobáiban

2-3-4 ágyas szobákban

Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 28.500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazást, idegenvezetést, szállást, reggelit. Nem tartalmazza a belépőjegyeket és az utasbiztosítást.


1. nap: 04.00-kor találkozó. 04.15-kor indulás Tahiból. Utazás Szlovákián keresztül rövid pihenőkkel. Érkezés a délelőtti órákban Kutná Horába. Gyalogos városnézés: vár, Szt. Borbála katedrális, Olasz Udvar, Kő-kút, Kőház, Csontkápolna. Továbbutazás Prágába. A délután folyamán nagy sétát teszünk a Várnegyedben. Strahovi kolostor, Loreta, Hradzsin, Szt. Vitus katedrális, Királyi palota, Arany utcácska, Nerudova utca, Károly híd, stb. Elhelyezkedés a szállodában. Vacsora.

2. nap: Reggeli után a gyalogos városnézés folytatása Prága főbb látnivalóinak megtekintésével. Károly híd, Klementínum, Óvárosi tér, Óvárosi Városháza, Orloj, Zsidónegyed, Lőportorony, Vencel tér. Szabadprogram. Lehetőség van egy hajókázásra is, hogy a Moldváról tekinthessük meg Prága tornyait. Hazaindulás a délutáni órákban. Érkezés az éjszakai órákban.


Belépőjegy árak: Felnőtt/diák

Szt. Borbála katedrális 120/90 CZK

Csontkápolna 90/60 CZK

Loreta 150/110 CZK

Hajókázás 340/170 CZK